Concursul Varlaam. Bucuria cunoașterii.

"Concursul Varlaam. Bucuria cunoașterii."

Participă, pe 9 decembrie, împreună cu copilul tău de clasa a IVa la un concurs in familie!

Concursul Varlaam „Bucuria Cunoașterii” este unicul concurs adresat elevilor de clasa a IVa la care sunt implicați direct și părinții: câștigarea concursului se bazează pe cooperarea părinte-copil. Concursul constă in 2 probe: 

 • Proba scrisă susținută de elev
 • Proba practică susținută de elev alături de părinte

Părinții își susțin copilul participând la concurs alături de el.
Copiii învață mai multe despre sine și se pregătesc mai bine!
Este o încălzire bună și relaxantă pentru orice alt concurs care va urma!

Concursul „Bucuria Cunoașterii” este unul de analiză a creativității și inteligenței cognitive - multidisciplinare, are în vizor şi dezvoltarea celorlalte laturi ale inteligenței (academică-cognitivă, emoțională și spirituală).

 • IQ – Inteligența Academică (cunoștințele de matematică, română, istorie, geografie) la nivelul clasei a IV-a;
 • EQ – Inteligența Emoțională (cunoașterea de sine, capacitatea de a relaționa cu ceilalți, în echipă și în social, recunoașterea și gestionarea emoțiilor);
 • SQ – Inteligența Spirituală (cultivarea și bucuria împlinirii virtuților, orientarea și înțelegerea sensurilor ascunse, rezolvarea problemelor concrete utilizând resurse spirituale, relația vie cu Dumnezeu).

Concursul Varlaam „Bucuria Cunoașterii” iși dorește să îi provoace atât pe copiii de clasa a IV-a cât și pe părinții lor să își exerseze cunoștintele și abilitățile din perspectiva tuturor dimensiunilor solicitate pentru reușita în viață.
Este o ocazie foarte bună pentru a petrece timp de calitate alături de copil, dar și o șansă să vă bucurați și să câștigați numeroase premii.

Perioada de înscriere este până pe 7 decembrie!
Pentru a vă înscrie, trimiteți un email la adresa vreau@scoalavarlaam.ro cu urmatoarele date: nume copil, numele școlii, nume parinte participant, email, număr de telefon. 
Participarea la concurs este gratuită.

   

   

   

  .

  DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro