Povesteşte-mi despre primul tău concurs - 30 ianuarie - Cărturești

Ateliere Ai Copil

Povesteşte-mi despre primul tău concurs - 30 ianuarie - Cărturești

Luni, 27 Ianuarie 2014


              Copiii de la Şcoala “Varlaam Mitropolitul” vă invită la un taifas despre primul concurs, al lor şi al vostru. Întâlnirea va avea loc joi, 30 ianuarie, începând cu orele 18.30, în spaţiul cald şi plin de poveste al Librăriei Cărtureşti Palas. La invitaţia lor au răspuns o parte din membrii Clubului Olimpicilor -  IQ Iaşi,  doamna deputat Camelia Bogdănici, artistul plastic Mihaela Pavelescu şi mulţi ieşeni dornici să împărtăşească amintiri despre primele concursuri ale copilăriei.

              Pentru mulţi dintre noi, concursurile sunt un bun prilej de a ne verifica bagajul de cunoştinţe, dar şi de a lega noi prietenii. Fie că sunt întreceri sportive, de perspicacitate, artistice ori de cultură generală sau olimpiade, întrecerile au un farmec aparte -- ne transformă în proprii eroi fiindcă cine nu se bucură să vadă că munca lui dă roade? În plus, copiii învaţă să-şi asume responsabilităţi care mai târziu îi vor ajuta să devină oameni de nădejde în comunitate, să-şi clădească o lume bazată în spiritul valorilor cu care Şcoala “Varlaam Mitropolitul” i-a educat – curaj, bucurie, prietenie, dragoste faţă de familie şi de oameni şi credinţa  în Dumnezeu.

             Copiii de la Şcoala “Varlaam Mitropolitul” vor sta de vorbă cu câţiva dintre olimpicii Iaşului, elevi cu care orice comunitate din lume s-ar mândri. Ei fac parte din primul club al olimpicilor deschis în România, club care îşi doreşte să fie un centru de stimulare a performanţei, dotat şi utilat ultramodern, care îşi propune să le faciliteze elevilor accesul la resurse educaţionale formale şi nonformale suplimentare, accesul la programe de dezvoltare personală şi profesională, dar şi la un cadru intim de socializare. Clubul IQ se adresează liceenilor ieşeni, olimpici la nivel naţional şi internaţional, la orice disciplină, dar şi elevilor de liceu cu premii importante la concursurile acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

            Doamna Camelia Bogdănici este un medic cunoscut în Iaşi, cadru didactic universitar şi vicepreşedintele Comisiei pentru Sănătate şi Familie din cadrul Camerei Deputaţilor. Dacă despre realizările profesionale ale domniei sale se cunosc foarte multe lucruri, puţin ştiu că a fost o talentată balerină. „Ideea întâlnirii este nemaipomenită”, a fost răspunsul domniei sale de participa la discuţiile cu copiii de la Şcoala “Varlaam Mitropolitul”.

           Mihaela Pavelescu este un artist plastic ieşean a cărui dăruire faţă de artă este bine cunoscută. Îi plac copiii, pictează cu sufletul alături de ei şi-i ajută să facă din penel un mesager al frumuseţii lor interioare la fiecare întâlnire pe care o are la cercul pe care îl coordonează.

           Întâlnirea se va derula sub genericul „Primul meu Concurs” şi îşi propune să deschidă un lung şir de evenimente dedicate copiilor isteţi, adolescenţilor şi tinerilor performeri ai Iaşului, tuturor oamenilor care, prin realizările lor, ajută la clădirea unei comunităţi trainice.

             Pentru a vă confirma participarea accesați pagina (event) de Facebook  a întâlnirii https://www.facebook.com/events/1456209214599384/ !

 

Vă aşteptăm cu drag!

 

 

Pentru mai multe detalii contactați-ne!

Alexandra Cîrstean

Coordonator Marketing & Comunicare

Fundatia Varlaam Mitropolitul

T: 0727.377.334

E: alexandra.cirstean@scoalavarlaam.ro

Str. Lascar Catargi nr.33, Iasi

www.scoalavarlaam.ro

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro