Atelier de Parenting cu Urania Cremene după metodologia Parent's Toolshop

Editorial

Atelier de Parenting cu Urania Cremene după metodologia Parent's Toolshop

Vineri, 25 Iulie 2014

Atelier de Parenting - licenţiat în România de Parent’s Toolshop SUA oferit de Urania Cremene la Şcoala Varlaam Mitropolitul

 19-20 septembrie, 4 octombrie 2014

Şcoala Varlaam Mitropolitul vă invită la primul atelier de Parenting susţinut la Iaşi de Urania Cremene, expert în Parenting și certificată în exclusivitate pentru România de către Parent’s ToolShop Inc SUA.

Sunt părintele tău şi îmi pasă. Îmi pasă cine eşti, ce simţi şi ce iţi doreşti să devii. Te iubesc necondiţionat şi te susţin în alegerile tale. Vreau să te cunosc mai bine, vreau să evoluez odată cu tine, să păşeşti în viaţa ta cu încredere oferindu-ţi sprijinul de care ai nevoie. Vreau să învăţ de la tine, vreau să învăţ să mă joc din nou, să privesc viaţa cu optimism şi bucurie, cu toleranţă, înţelegere şi acceptare, vreau să te încurajez să te exprimi liber, asumându-mi şi eu libertatea mea. Vreau să cresc ca să te pot creşte!

Copiii vin la pachet cu iubirea, însă meseria de părinte se învaţă. E un proces care începe în prima zi, se reînnoieşte pe parcurs şi nu se opreşte niciodată. Şi pentru că ne dorim să venim în întâmpinarea întrebărilor şi căutarilor tale, te invităm  la Cursul de parenting  licenţiat în România de Parent’s Tooshop SUA, oferit de Parenting cu Urania Cremene la Şcoala Varlaam Mitropolitul.

Îţi oferim un plan de parenting eficient şi echilibrat, care îţi va reduce frustrarea, îţi va oferi răbdare şi încredere astfel încât vei obţine cooperare, nu obedienţă din partea copilului tău.

De mai bine de 25 de ani metodologia combină perfect tehnicile de parenting cu know-how-ul de leadership şi coaching! 

96% dintre participanţi au spus că au învăţat lucruri valoroase, 100% ar recomanda cursul şi altora!

Ce îţi oferim? 

 • Prevenţia problemelor comportamentale 
 • Disciplina, îmbunătăţirea relaţiilor în familie
 • Stress management 
 • Pachetul complet de soluţii care se pot aplica imediat şi cu rezultate vizibile pe moment.

Beneficiile tale ca participant:

 • Vei creşte încrederea de sine, atât a copilului, cât şi a ta, ceea ce creşte motivaţia internă de a face lucruri.
 • Vei obţine cooperarea copilului, fără testări, mite, bonusuri sau jocuri de putere. Îţi vei putea învăţa copilul să devină independent şi responsabil, renunţând treptat la control. Îţi vei putea învăţa copilul să-şi rezolve singur problemele şi să ia decizii responsabile, fără să fii nevoit să-l salvezi de fiecare dată.
 • Te va ajuta, pe tine şi pe copilul tău, să fiţi calmi în faţa situaţiilor dificile, fără crize şi trântit uşi.
 • Vei şti să comunici asertiv despre valorile tale, reguli, aşteptări şi îngrijorări, fără a ţine prelegeri, fără a ameninţa sau a da vina pe alţii, astfel încât copiii să-ţi asculte şi să-ţi respecte nevoile.
 • Vei înţelege ce se află în spatele comportamentelor negative, cum să le previi şi cum să le rezolvi, în funcţie de situaţie.
 • Vei elimina problemele comportamentale prin tehnici de disciplină, fără a pedepsi.
 • Vei creşte sentimentul de “Împreună” în cadrul familiei tale, unde fiecare va şti care-i este rolul.

Data atelierului: 19-20 septembrie, 4 octombrie 2014

Locaţia: Școala Varlaam Mitropolitul, Str. Lascăr Catargi, Nr.33, Iaşi

Pachetul atelierului include:

 • manualul de 450 pagini format A4, care a stat la baza cursului
 • Coffee break

Taxa de participare: Costul de bază al atelierului este 650 de lei/persoană.

Reduceri aplicate30% reducere din costul de bază (650 lei) pentru al doilea părinte sau un alt membru apropiat al familiei (bunica/cumnata).

Număr de locuri disponibile: maxim 15 persoane.

Înscrierile se fac la adresa roxana.pasalau@scoalavarlaam.ro sau la telefon 0727.377.334 iar confirmarea se face odată cu dovadă efectuării plăţii.

Plata se face integral, în limita locurilor disponibile astfel:

 • transfer bancar în contul RO10RNCB0178113739700001 deschis la BCR Iaşi pentru Fundația Varlaam Mitropolitul, menţionând numele dumneavoastră şi atelierul  pentru care vă înscrieţi.

Mai multe detalii la 0272.377.334.

www.conferinteleuraniacremene.ro

Ai copil. Învaţă să fii părinte

Ce ne-au împărtăşit părinţii participanţi la acest curs:

„Workshop-urile Uraniei sunt pline de umor şi extrem de relaxante. Nu am discutat despre concepte de parenting în general  ceea ce am experimentat la alt curs de parenting, ci am învăţat practic ce să facem şi ce să spunem în situaţii specifice. Am recomdandat acest workshop tuturor celor pe care-i cunosc şi care au copii. De când am fost la acest workshop, am rezolvat o problema foarte spinoasă pentru mine şi familia mea: somnul copilului meu de 3 ani. Multumesc!” Gabriela Iliescu, manager de Resurse Umane, mamă a unui băieţel de 3 ani.

“Mi-am răspuns la foarte multe întrebări şi Urania a făcut toate conceptele cât se poate de clare şi de uşor de aplicat.  Am învăţat mult şi de la ceilalţi părinţi. A fost o experienţă grozavă sş chiar cred că orice părinte ar trebui să treacă cel puţin o dată printr-un astfel de seminar. Băieţii mei sunt adolescenţi şi relaţia cu ei devenise critică în multe zone. Am înţeles ce să fac şi cum să fac lucrurile diferit, chiar dacă nu mă aşteptam ca efortul depus să fie la mine credeam că problema e la ei!” Mara Niculae, ziarist, mamă a doi băieţi de 12 şi 15 ani

„Am fost foarte sceptică cu privire la acest curs şi am amânat aproape 2 ani să particip la unul. Nu mi se părea că am nevoie să mă înveţe cineva cum să-mi cresc copilul, aşa că am fost practic târâtă de o prietenă de-a mea la acest workshop. Acum sunt foarte frustrată că nu l-am făcut mai devreme! Mi s-a potrivit mănuşă şi foarte multe lucruri s-au schimbat în bine de 6 luni încoace, în relaţia cu amândoi copiii mei” Mihaela Constantin, reprezentant medical, mamă a unei fetiţe de 9 ani şi a unui băieţel de 7 ani.

Fotografii: Academia Heidi