Start Școala de Vară

Școala Primară

Start Școala de Vară

Miercuri, 13 Iulie 2016

  Miercuri, 6 iulie, la Şcoala Varlaam a început Programul de vară pentru elevi.

  Și în acest an, Şcoala de vară durează 4 săptămâni, care vor fi centrate în jurul a patru “Atelierele Experienţiale”, dupa cum au fost publicate și pe site-ul Școlii.
http://www.scoalavarlaam.ro/scoala-de-vara-editia-2016

  Scopul Atelierelor Experienţiale este de a dezvolta în copii dispoziţia de a învăţa, stima de sine, autointerogaţia, disponibilitatea de a face eforturi si de a căuta răspunsuri,  creativitatea.

  Prima săptămână a fost dedicată sportului și anume Atletismului. S-a început cu  „pregătirea aperceptivă”; discuții libere despre atletism, materiale vizionate, secvențe de la antrenamentele sportivilor și pasiuni legate de aceasta temă. Apoi a avut loc experiența propriu-zisă, sub îndrumarea doamnei Gica Agafiței, profesor la Liceul Sportiv din Iași și atlet de performanță, dar și a domnului Daniel Ștefancu, profesor de Educație fizică la noi în școală. Această experiență s-a desfășurat chiar pe stadion, iar spre final a urmat „Reflectia” unde în mod individual au punctat în scris sau prin desen ”Cel mai frumos moment al săptămânii” sau ”Cel mai dificil mi se pare să...” sau ”Iată ce am descoperit...”

  O săptămâna plină de zâmbete, de lucruri noi învățate într-un mod cât mai sănătos! 
 

 

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro