Inteligențe multiple la "Școala Părinților"

Școala Primară

Inteligențe multiple la "Școala Părinților"

Joi, 19 Februarie 2015
Biblioteca Școlii Varlaam a fost gazdă pentru o nouă serie de întâlniri ale „Școlii Părinților” organizate pentru părinții elevilor clasei a III-a și a IV-a. Sesiunile de discuții și prezentări au avut loc în zilele de 17 și 18 februarie și au fost moderate de Simona Marinică, directorul școlii primare și Adrian Timofti, profesor de istorie la Gimnaziul Varlaam.
 
Tema abordată a fost  „Inteligențele multiple”, dupa modelul propus de Howard Gardner și adaptat conform metodei educaționale de la Școala Varlaam. Părinții au aflat caracteristicile fiecărei dimensiuni - IA (Inteligenţă Academică) + EQ (Emoţională) + SQ (Spirituală), cum le pot identifica mai ușor la copiii lor, care sunt indiciile inclinațiilor copiilor spre diferite tipuri de inteligențe, dar și felul în care acestea sunt dezvoltate la Școala Varlaam.
 
Ne-am bucurat să fim împreună cu părinți dornici de cunoaștere, iar atmosfera prietenoasă ne-a ajutat să creăm un cadru deschis în care ne-am simțit liberi să împărtășim cunoștințe, experiențe, și trăiri.
Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro