Ziua porților deschise la ”Școala Varlaam Mitropolitul”

Evenimente

Ziua porților deschise la ”Școala Varlaam Mitropolitul”

Vineri, 11 Noiembrie 2016

Devenit un eveniment cu tradiție, ”Ziua porților deschise” la Școala Varlaam Mitropolitul, organizat ca de fiecare dată de Clubul Părinților, va avea loc în acest an sâmbătă, 26 noiembrie, de la 9.00 la 15.00. Scopul evenimentului este acela de a descoperi oferta educațională a școlii, dar și spațiul cu dotările sale și mediul plăcut în care elevii din Școala Varlaam pornesc spre cunoaștere.

Pășind în școala noastră, veti putea vedea dotări de ultimă generație, în sălile de clasă și în laboratoare, ce dau un plus calității educaționale oferită copiilor ce ajung aici și veți găsi mostre din munca și entuziasmul părinților și copiilor comunității noastre, pe holurile pline de culoare.

Pe lângă dotările de excepție, Școala Varlaam, vine cu o abordare inedită, modelul educaţional fiind bazat pe dezvoltarea Inteligenţelor multiple: cea academică, cea emoțională și una dintre cele mai importante abordări, pentru noi, cea spirituală, ajutându-i în acest fel pe copii să-și maximizeze pontențialul.

Evenimentul se adresează tuturor părinților ieșeni, care doresc să ofere un plus de calitate și un start bun în educația copiilor lor, oferite de echipa de învăţători şi profesori, specialişti recunoscuţi pentru rezultatele obţinute în cariera didactică, în fapt, copiii fiind coordonaţi de profesori mentori, care sunt preocupaţi să le maximizeze talentele şi resursele, lucrând mereu în beneficiul copilului.

Fiind întâmpinați și ghidați de părinții și copiii care ne-au ales deja, vă veti putea convinge că școala noastră e cea mai bună alegere, doar cunoscându-ne pe 26 noiembrie, de la 9.00 la 15.00, pe strada Lascăr Catargi, nr. 33!

Înapoi
DOXOLOGIA Media, Mitropolia Moldovei si Bucovinei | © 2012 scoalavarlaam.ro